Congresos


Dr. Nicolás Óscar Soto Cruz / UANL - AMECA, AC
Prof. Oscar Soto.

⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS TecNM/ I.T. Durango, México. Professor Nicolás Oscar Soto Cruz is a bachelor’s in Biochemical Engineer…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dra. Guadalupe Virginia Nevares Moorillón / UACH - AMECA, AC
Prof. Virginia Nevárez.

⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS Universidad Autónoma de Chihuahua, México. Prof. Nevárez-Moorillón is a full-time research professor at the Faculty…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Cristobal Noé Aguilar González / UAdeC - AMECA, AC
Prof. Cristobal Aguilar.

⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS Universidad Autónoma de Coahuila, México. Prof. Cristóbal Noé Aguilar is vice-chancellor of Research and Postgraduate…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Sonia Sayago. Panel Discussion - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Sonia Sayago.

⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS TecNM/ I.T. Tepic, México. Prof. Sonia Sayago Ayerdi, has a degree in Chemistry from Universidad…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Jorge Welti. Panel Discussion - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Jorge Welti.

⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS Tecnológico de Monterrey, México. Dr. Jorge Welti Chanes is currently Academic Dean of the School…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Aarón González. Keynote - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Aarón González.

Area VI. Food Microbiology, Food Safety and Regulations. ⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo,…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Liliana Alamilla. Keynote - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Liliana Alamilla.

Area III. Emerging Technologies and Food Preservation. ⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS Escuela Nacional de Ciencia Biológicas IPN, México. Prof….

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Perla Osorio. Keynote - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Perla Osorio.

Area I. Food Biotechnology. ⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, México. Professor Perla Osorio has…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Nuria Rocha. Keynote - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Nuria Rocha.

Area V. Food Product Development and Sensory Evaluation. ⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS TecNM/ I.T. Durango, México. Nuria Rocha Guzmán…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS

Dr. Rubén González. Keynote - Speaker Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Prof. Rubén González.

Area III. Emerging Technologies and Food Preservation. ⟵ LATIN FOOD 2022 / SPEAKERS TecNM/ I.T. Durango, México. Dr. Rubén Francisco González-Laredo…

[:en]READ MORE[:es]LEER MÁS