(Elsevier, IF: 6.47)
The purpose of this Special Issue is to publish the best contributions presented at Latin Food 2022. We therefore invite congress participants to submit their original research and review articles to this Special Issue, which will cover the main topics of the conference.
Guest editors:
Dr. César Ozuna (Universidad de Guanajuato, México)
Dr. Rosa María Rodríguez-Jasso (Universidad Autónoma de Coahuila, México)
Dr. Gilber Vela-Gutiérrez (Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas, México)
The submission portal will be open from end of October, 2022 to April 30th, 2023.
General information:
www.journals.elsevier.com/food-research-international/call-for-papers/latin-food-2022-the-10th-food-science-biotechnology-and-safety-congress
For any queries please contact Dr. César Ozuna at cesar.ozuna@ugto.mx
(Wiley, IF 3.713)
This Special Issue on “Bioprocesses and biotechnology as a tool for sustainability challenges in food and nutrition” is associated with the most relevant and high standard scientific and technological developments presented on the international conference Latin Food 2022, covering the following topics:
Guest Editors:
Dr. Rosa M. Rodríguez-Jasso, Autonomous University of Coahuila, Mexico
Dr. Esther Perez Carrillo, Tecnologico de Monterrey, Mexico
Dr. Celeste C. Ibarra Herrera, Tecnologico de Monterrey, Mexico
Dr. Armando Robledo Olivo, “Antonio Narro” Autonomous Agrarian University, Mexico.
The submission portal will be open from November 15th, 2022 to May 1st, 2023.
General information:
ifst.onlinelibrary.wiley.com/hub/journal/13652621/homepage/cfp-bioprocesses-and-biotechnology
For any queries please contact at: rodriguezjasso@uadec.edu.mx; perez.carrillo@tec.mx; c.ibarra@tec.mx; armando.robledo@uaaan.edu.mx
RIIIT (Indexed in the Mexican Scientific and Technological Disclosure Journals of CONACYT)
Los trabajos seleccionados para someter un artículo in-extenso en la Edición Especial del congreso Latin Food 2022: 10th Food Science, Biotechnology & Safety Congress en la Revista Internacional de Investigación e Innovación Tecnológica (RIIIT), deberán enviar su documento por correo electrónico a las siguientes direcciones de correo electrónico: publicaciones@riiit.com.mx y membresia.ameca@gmail.com, colocando en el asunto del correo el código: SILF2022.
El correo electrónico de la sumisión deberá contener los archivos digitales del manuscrito, tablas y figuras. Es responsabilidad del autor verificar que el documento cumpla con los lineamientos de publicación marcados por la guía de autores:
Editores Invitados:
Dra. Mónica Chávez González, Universidad Autónoma de Coahuila
Dr. César Ozuna López, Universidad de Guanajuato
Dra. Esther Pérez Carrillo, Tecnológico de Monterrey
Dr. Víctor Daniel Boone Villa, Universidad Autónoma de Coahuila
Link: riiit.com.mx
Correo de contacto: publicaciones@riiit.com.mx y membresia.ameca@gmail.com
(Indexed in the Mexican Scientific and Technological Disclosure Journals of CONACYT, Web of Science)
Los trabajos seleccionados para someter un artículo in-extenso derivado del congreso Latin Food 2022: 10th Food Science, Biotechnology & Safety Congress en la Revista Ciencia UAT, recibirán la invitación por parte de los editores: Editor asociado responsable Dr. Gilber Vela-Gutiérrez. Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas.
Editores de área:
Dra. Celeste Ibarra Herrera. Instituto Tecnológico de Monterrey.
Dr. Armando Robledo Olivo. Universidad Autónoma Agraria Antonio Narro.
Dr. Victor Daniel Bonne Villa. Universidad Autónoma de Coahuila.
El proceso de sumisión de manuscritos se realizará entre noviembre de 2022 a abril de 2023. Puede consultar las políticas editoriales y la información para autores/as en:
revistaciencia.uat.edu.mx/index.php/CienciaUAT
Información adicional: gilber.vela@unicach.mx; c.ibarra@tec.mx; armando.robledo@uaaan.edu.mx; danielboone@uadec.edu.mx
(JBCT) ISSN: 2683-3271
All the abtracts submitted and presented in the Latin Food 2022 will be publisehd in a Special Issue of the Journal of BioProcess & Chemical Technology (JBCT) ISSN: 2683-3271
Editor: Dr. Mónica Chávez González, Universidad Autónoma de Coahuila