Pre-Conferences

⟵ LATIN FOOD 2022

Pre-Congress Webinars - Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC

Pre-Conferences Webinars of Latin Food 2022

While the Latin Food 2022 is getting ready for our in-person conference in Puebla, México, we have been busy creating opportunities to engage our community through the Pre-Conferences Webinars of Latin Food 2022  to further our mission of create learning spaces for all the community where professional partners and friends of AMECA will share their research excellence in different fields of food science, technology and innovation through 12 webinars that will be will take place from August 11 to November 3, 2022.

We invite all to join us in these webinars – conference sessions so you can have a little taste of what Latin Food 2022 will be like in November in the beautiful city of Puebla, México.


Pre-Conferencias de Latin Food 2022

Mientras Latin Food 2022 se prepara para nuestra conferencia en persona en Puebla, México, hemos estado ocupados creando oportunidades para involucrar a nuestra comunidad a través de las Pre-Conferencias del Latin Food 2022, que tiene el objetivo de  continuar con nuestra misión de crear espacios de aprendizaje para toda la comunidad en donde socios profesionales y amigos de la AMECA compartirán excelentes temas de la ciencia, tecnología e innovación de los alimentos a través de 12 webinars que se llevarán a cabo del 11 de agosto al 3 de noviembre de 2022.

Invitamos a todos a unirse a nosotros en estos seminarios web como una muestra de los expertos de la CTI de Alimentos que asistirán al Latin Food 2022, en la bella ciudad de Puebla.


Module: August

Time: 4-5 PM

(Mexico City Time)


August 11

Dr. Luciane Colla. Pre-Congress Webinars - Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Dr. Luciane Colla

“Development of Functional Foods and Nutraceuticals Using Microalgae”.


August 18

Dr. Carolina Flores. Pre-Congress Webinars - Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Dr. Carolina Flores

“Lactic fermentation as a strategy for enhancing functional properties of food”.


August 25

Dr. Juan Buenrostro. Pre-Congress Webinars - Latin Food 2022, Puebla, México - AMECA, AC
Dr. Juan Buenrostro

“Tecnología asistida por fermentación en medio sólido para la recuperación de compuestos antioxidantes”.

***
People who attend at least 3 conferences of each module will receive a diploma with curricular value.